Frederik VI's Hotel

ABBA Show


Dato og tid

Lørdag d. 8. september 2018 kl. 18:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 1. september 2018 kl. 23:55

Sted

Frederik VI's Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV
Denmark

Arrangør

Frederik VI's Hotel
+45 65 94 13 13
reception@f6h.dkEr du ABBA fan? Så kan du godt varme stemmebåndet op og finde danseskoene frem for nu har du mulighed for at genopleve de fantastiske hits fra den succesrige popkaravane.
ABSOLUTE ABBA er Danmarks nye ABBA-band, som, med stor musikalsk respekt for de velkomponerede numre, sørger for at tage publikum med tilbage på en forunderlig rejse gennem årtierne, hvor ABBA har leveret musik til os alle.

I front får publikum fornøjelsen af den norske odenseaner Lise Haavik, som er kendt fra bl.a. Melodi Grand Prix og Dansktop-scenen samt Mette Uhrnfeldt, som er lokalkendt fra bl.a. Voices of Witches og MetteU-band og efterhånden også et kendt ansigt som solist på TV, hvor hun bl.a. har deltaget i “Så det synger” og “Voice” (TV2).  

Inden showet vil der blive serveret en udsøgt nyfortolkning af en lækker svensk inspireret 70’er menu og baren vil være åben før, under og efter showet. 

Pris:

Kr. 450,- pr. person.

Unummererede pladser. 

Tilmelding:

Du bestiller nemt billetter og betaler direkte her på siden - følg vejledningen under "Tilmelding" i højre side.

I forbindelse med arrangementet tilbyder vi overnatning inkl. morgenmad til favorable priser - bestil værelser også under ”Tilmelding” i højre side.


Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen
Frederik VI´s Hotel

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Frederik VI's Hotel
+45 65 94 13 13
reception@f6h.dk