Indlæser
Bøf & Portvin
Dato og tid
Fredag d. 6. marts 2020 kl. 18:30 til 22:00
Tilmeldingsfrist
Onsdag d. 4. marts 2020 kl. 08:45
Sted
Frederik VI's Hotel,
Rugårdsvej 590,
5210 Odense NV
Frederik VI's Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV
Bøf & Portvin
Arrangementsbeskrivelse
En uforglemmelig aften
- med saftige bøffer og udsøgte portvine
Fredag den 6. marts slår vi dørene op for endnu en Bøf & Portvinsaften fuld af forkælelse!
Vi starter aftenen med velkomstdrink og snacks.
Herefter en 2, 3 eller 4 retters menu - alt efter hvad du vælger :)
2 retter (forret og hovedret) inkl. 1 glas hvidvin og 1 glas portvin til forretten samt 1 glas rødvin og 2 glas portvin til hovedretten
Kr. 549,- pr. person
3 retter (forret, hovedret og ost) inkl. 1 glas hvidvin og 1 glas portvin til forretten, 1 glas rødvin og 2 glas portvin til hovedretten samt 2 glas portvin til osten
Kr. 698,- pr. person
Eller
3 retter (forret, hovedret og dessert) inkl. 1 glas hvidvin og 1 glas portvin til forretten, 1 glas rødvin og 2 glas portvin til hovedretten samt 1 glas portvin til desserten
Kr. 678,- pr. person
4 retter (forret, hovedret, ost og dessert) inkl. 1 glas hvidvin og 1 glas portvin til forretten, 1 glas rødvin og 2 glas portvin til hovedretten, 2 glas portvin til osten samt 1 glas portvin til desserten
Kr. 775,- pr. person
Menu
Forret
Ballotine af norsk laks
Ramsløgs mayonnaise – urter – sennepsskud – spinat creme
Hovedret
Oksefilet fra Freygaard
Gulerodspuré – syltede bøgehatte – fyldte portobello – smørbagt kartoffel i lag med løg og timian – sauce bordelaise med røget marv og skalotteløg
Ost
Modne gårdeoste
Sødt og sprødt
Dessert
Rabarber
Rabarbersuppe – rabarberkompot – vanilje iscreme – tuile – citronverbena
Vores vinleverandør H.J. Hansen sammensætter den udsøgte portvin menu hertil!
Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften! :)
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >