Hop til hovedindholdet

Frederik VI's Hotel logo

TAKE AWAY - TAPAS OG VINSMAGNING FRA KR. 175,00


Dato og tid

Fredag d. 12. marts 2021 kl. 18:30 til 19:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 11. marts 2021 kl. 12:15

Sted

Frederik VI's Hotel, Rugårdsvej 590, 5210 Odense NV Frederik VI's Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

TAKE AWAY - TAPAS OG VINSMAGNING FRA KR. 175,00


Take Away - Tapas og Vinsmagning

I samarbejde med H J Hansen Vin og AV-Center, har vi fornøjelsen af at byde på en spændende aften med take away og virtuel vinsmagning.

Fredag den 12. marts
Afhentning mellem kl. 14.00 - 17.00
Virtuel vinsmagning kl. 18.30

Vi tilbyder følgende:

Lækker tapastallerken
  • Serranoskinke – Chorizo/fennikelpølser – Gravede okseinderlår
  • Tilbehør: Pesto – Langtidstørret tomat – Oliven – Grissini – Ærtehummus – Aioli – Syltede løg
  • Arla unika gammel knas – Blå kornblomst
  • Terrin med svinekæber – Grøn peber – Cornitioner – Sennep
  • Hjemmerøget laks – Friskostcreme – Fennikelfrø – Agurk – Karse
  • Kylling satay – Asiatisk dip – Forårsløg
  • Focaccia med rosmarin og flagesalt
  • Mørk chokoladecreme – Passionfrugt sirup – Blåbær

Pris kr. 175,00 pr. kuvert

Når I afhenter Tapastallerkenen på hotellet, får I et unikt link med hjem til den virtuelle vinsmagning med H J Hansen Vin. 

Den virtuelle vinsmagning starter kl. 18.30 og slutter ca kl. 19.15.

Vinpakken består af 4 vine og købes som én pakke. Bemærk størrelsen på de enkelte flasker.

Pris kr. 400,00 pr. vinpakke


2017 Cava, D.O. Reserva, 37,5 cl, Juve Y Camps, Spanien (½ fl)

Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler og hyben.

 

2018 Godello, DO, Sucesores de Benito Santos Monterrie, spanien

Godello er en aromatisk drue, der har været tæt på at uddø. Men takket være en række entusiastiske vinbønder er den ”back in business”. Heldigvis, for den giver hvidvine med sin helt egen personlighed og delikate friskhed. I næsen tilbyder vinen tropiske frugter, æble, abrikos og hvide blomster. Frugten går igen i smagen med rund og blød tekstur. Prøv den til lys fisk, skaldyr eller blot som tørstslukker på en varm sommerdag.

 

2018 El Quintanal, DO, Cillar de Silos, Riebra del Duero

Mørk kirsebærrød Tempranillo, hvor vinens lilla skær og elegante aroma af modne, røde frugter og skovbær behager øjne og næse. Let mineralsk med blomstrede toner og silkeblød på tungen med behagelige tanniner.

 

2014 LBV, 20 cl, Graham's, Portugal

Dyb farve med et let, mørkerødt skær. Duften er fyldt med mørke bær, grøntsager, tobak og sød lakrids. Smagen er elegant med en rig sødmefuld frugt, der afbalanceres af den fine syre.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >